Usein kysyttyä

Mistä noudan avaimet?

Avaimet noudetaan TYYn palvelupisteestä Yo-talo A:sta sen ollessa auki.

Minne avaimet palautetaan?

Avaimet palautetaan TYYn palvelupisteeseen tai sen yhteydessä sijaitsevaan postilaatikkoon. Älä palauta avaimia Yo-talo B:n edessä olevaan postilaatikkoon.

Miten siivoustarkastus suoritetaan?

Siivoustarkastus pyritään aina suorittamaan samalla tavalla. Tärkeintä on, että tila on siisti ja esim. tila on selvästi lakaistu, pesty märällä sekä vesi-imurilla ja lika on poistettu lattiasta. Mikäli siivoustarvikkeissa on vikaa tai puutoksia, ole yhteydessä ja korjataan tilanne.

Voiko tilaa vuokrata ennen klo 12?

Osakuntasalin vuokraehdoissa ja vuokrataulukossa on mainittu, että siivousaikaa edelliselle vuokralaiselle on klo 12 asti. Tämä aika suodaan edelliselle vuokralaiselle. Kuitenkin esimerkiksi keskiviikkona voi tilaa hyvin vuokrata esim. klo 8 aamusta lähtien, koska tiistai-illan vakiovuokralainen siivoaa sotkunsa jo samana iltana. Mikäli haluaisit järjestää tapahtumaa, joka alkaa ennen klo 12, ole toki yhteydessä meihin ja katsotaan asia tilannekohtaisesti.

Kuka omistaa Osakuntasalin?

Osakuntasalin omistaa Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS), joka vuokraa sitä TYYlle, joka edelleen vuokraa sitä S-Osakunnat ry:lle sekä Akateeminen Aurajokilaivuriyhdistys ry:lle.

Miten vuokra maksetaan tilasta?

Vuokra maksetaan pääsääntöisesti jälkikäteen laskulla. Laskutukset toimitetaan kuun lopussa. Mikäli tapahtumasi siis oli kuukauden alussa, niin laskutuksessa voi kestää kuukausikin. Laskut lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on mainittu vuokrasopimuksessa.

Miksi salissa ei ole tavaraa X?

Salissa ei ole tavaraa, koska sitä luultavasti ei ole pyydetty sinne tai siitä ei ole saatu tarpeeksi palautetta. Kaikkiin toiveisiin emme voi vastata, mutta pyrimme toteuttamaan useasti toivotut asiat. Jätä mieluusti palautetta ja parannusehdotuksia.