Lisäpalvelut

Jotta tapahtuma Osakuntasalissa sujuisi mukavammin, voi samalla vuokrauksella ostaa myös lisäpalveluja.

Bäkkäri

Saman käytävän varrelta osakuntien toimistojen jälkeen löytyy entinen keikkatoiminnan takahuone, nykyinen vuokratila Bäkkäri, joka täydentää mukavasti Osakuntasalin käyttöä. Bäkkäri tarjoaa salista erillisen tilan, jossa voi esimerkiksi säilyttää tavaroita, keskustella rauhassa, valmistella esityksiä tai vain pitää lisänarikkaa. Mikäli Osakuntasalin tyhjentäminen tilaisuuden päätteeksi tuottaa haasteita, voi Bäkkäriä hyödyntää tähänkin ottamalla sille pidemmän vuokra-ajan kuin Osakuntasalille. Bäkkäri täytyy toki Osakuntasalin tapaan siivota luovutukseen mennessä ja sitä koskevat muutoinkin samat säännöt. Bäkkäri vuokrataan S-Osakunnat ry:n kautta.

Tilasta löytyy neljän hengen pöytä, tuoleja usealle ja naulakkotilaa vähintään 36 takille. Tilassa on käytettävissä myös videotykki ja valkokangas. Vuokra-aika alkaa klo 12.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.00. Vuokran suuruus Osakuntasalin vuokrauksen yhteydessä on 15 €. Erikseen vuokrattaessa hinta on 20 €, paitsi SHO:n ja SKO:n Civis-jäsenille 15 €.

Bäkkärin varaustilanteen näet täältä ja tarkempaa lisätietoa S-Osakunnat ry:n sivustolta.

Bäkkärin vuorokausivuokrauksen tiedustelut osoitteeseen hallitus@s-osakunnat.fi

Bäkkäriä voi vuokrata myös esimerkiksi kerran viikossa kokouskäyttöön hintaan 40 € / kk. Myös pysyvä vuokraus onnistuu esim. varastokaapille: kysy lisää S-Osakuntien hallitukselta osoitteesta hallitus@s-osakunnat.fi!

Siivouspalvelu

Siivouspalvelulla voi kuitata siivoustarpeet ja riittää, kun kerää omat tavarat salista luovutushetkeen mennessä ja huolehtii, ettei saliin jää mitään suurempaa, tavanomaisesta poikkeavaa siivottavaa. Siivouspalvelu ei oikeuta hajottamaan salista mitään, vaan samat säännöt pätevät siivousta lukuun ottamatta.

Palvelun hinta on 70 € / kerta. Lisätietoa on tarjolla S-Osakunnat ry:n sivustolla.

Mikäli tavaroiden siirtäminen tuottaa haasteita, suosittelemme vuokraamaan halvan Bäkkärin väliaikaissäilytykseen.

Siivouspalvelun vuokraustiedustelut osoitteeseen hallitus@s-osakunnat.fi

Juhla-astiasto

Osakuntasalin juhla-astiaston voi vuokrata käyttöön salivarauksen ajaksi. Astiat sijaitsevat Osakuntasalin lukituissa kaapeissa, jotka avataan tapahtuman ajaksi. Astiasto käsittää mm. aterimet, juomalasit, kahvikupit, isot ja pienet lautaset sekä jälkiruoka-astiat. Astiat tulee palauttaa kaappeihin vuokrauksen loppuun mennessä tiskattuina; yhteiskeittiössä on käytettävissä tiskikone asiaa helpottamaan. Astioiden tulee myös olla ehjiä; rikkoutuneesta tai kadonneesta astiasta peritään 2 €:n maksu.

Astiastovuokra on 25 € / kerta. Tarkempaa tietoa astiaston sisällöstä on S-Osakunnat ry:n sivustolla.

Juhla-astiaston vuokraustiedustelut osoitteeseen hallitus@s-osakunnat.fi

Palveluiden yhteispaketti

Jos tapahtumasi Osakuntasalissa tarvitsee onnistuakseen sekä Bäkkärin, juhla-astiaston että kätevän siivouspalvelun, kannattaa ne tilata yhdellä kertaa samassa paketissa.

Yhteispaketin hinta on 100 € / vuokraus.

Paketin vuokraustiedustelut osoitteeseen hallitus@s-osakunnat.fi

Kaikkien lisäpalveluiden vuokrausehdot