Lisäpalvelut

Jotta tapahtuma Osakuntasalissa sujuisi mukavammin, voi samalla vuokrauksella ostaa myös lisäpalveluja.

Bäkkäri

Saman käytävän varrelta osakuntien toimistojen jälkeen löytyy entinen keikkatoiminnan takahuone, nykyinen vuokratila Bäkkäri, joka täydentää mukavasti Osakuntasalin käyttöä. Bäkkäri tarjoaa salista erillisen tilan, jossa voi esimerkiksi säilyttää tavaroita, keskustella rauhassa, valmistella esityksiä tai vain pitää lisänarikkaa. Mikäli Osakuntasalin tyhjentäminen tilaisuuden päätteeksi tuottaa haasteita, voi Bäkkäriä hyödyntää tähänkin ottamalla sille pidemmän vuokra-ajan kuin Osakuntasalille. Bäkkäri täytyy toki Osakuntasalin tapaan siivota luovutukseen mennessä ja sitä koskevat muutoinkin samat säännöt. Bäkkärin vuokraus toimii toistaiseksi erikseen S-Osakunnat ry:n kautta, kunnes TYYn vuokrausjärjestelmä päivittyy.

Tilasta löytyy neljän hengen pöytä, tuoleja usealle ja naulakkotilaa vähintään 72 takille.
Bäkkärin vuokra Osakuntasalin vuokrauksen yhteydessä on 15 €. Erikseen vuokrattaessa hinta on 20 €, paitsi SHO:n ja SKOn Civis-jäsenille 15 €.

Bäkkäriä voi vuokrata myös esimerkiksi kerran viikossa kokouskäyttöön hintaan 40 €/kk. Myös pysyvää vuokra onnistuu esim. varastokaapille: kysy lisää S-Osakuntien hallitukselta!

Bäkkärin varaustilanteen näet täältä.

Ole yhteydessä: hallitus at s-osakunnat.fi

Siivous

Siivouspalvelulla voi kuitata siivoustarpeet ja riittää, kun kerää omat tavarat salista luovutushetkeen mennessä ja huolehtii, ettei saliin jää mitään suurempaa, tavanomaisesta poikkeavaa siivottavaa. Siivouspalvelu ei oikeuta hajottamaan salista mitään, vaan samat säännöt pätevät siivousta lukuun ottamatta.

Siivouspalvelun hinta on 100 € / kerta.

Mikäli tavaroiden siirtäminen tuottaa haasteita, suosittelemme vuokraamaan halvan Bäkkärin väliaikaissäilytykseen.

Astiasto

Osakuntasalin astiaston voi vuokrata käyttöön varauksen ajaksi. Astiat sijaitsevat keittiön lukituissa kaapeissa ja vuokrauksen yhteydessä saa avaimen myös kaapistoon. Astiasto käsittää mm. aterimet, juomalasit, kahvikupit, isot ja pienet lautaset sekä jälkiruoka-astiat. Astiat tulee palauttaa kaappeihin tiskattuina ja keittiössä on tiskikone asiaa helpottamaan. Astioiden tulee myös olla ehjiä; rikkoutuneesta astiasta peritään 2 € maksu.

Astiastovuokra on 25 €/kerta.